Over ons

voer-vierkantLiefhebbers van eerlijk en smaakvol vlees

Waar denken consumenten aan bij Pork Best en Beef Best? Inderdaad: aan een lekker stukje vlees, dat mals is en precies de goede vlees/vetverhouding heeft. Vlees waar u met een kleine moeite een tongstrelend gerecht van maakt.

Er zit een heel verhaal achter Pork Best en Beef Best. Want alleen producten die aan hoge eisen voldoen, verdienen het predicaat Pork Best (varkensvlees) of Beef Best (rundvlees). We werken daarvoor samen met zorgvuldig geselecteerde boerderijen in Nederland. Op deze bedrijven hebben de dieren een goed leven en krijgen hun gezondheid en welzijn veel aandacht. Omdat de dieren precies de goede voeding krijgen, is hun vlees mals en smaakvol.

Pork Best en Beef Best zijn merken van Van den Berg Vleesexperts uit Dodewaard. Al jarenlang hebben wij een voorliefde voor vlees van luxe vee. We zijn nauw betrokken bij onze boeren. In alle opzichten leggen we de lat hoog. Het Pork Best en Beef Best vlees gaat altijd door de handen van onze kenners.

Met de introductie van de merken Pork Best en Beef Best maken we het voor u als consument gemakkelijk om het lekkerste vlees in de vitrine te herkennen.