Lekker vlees

lekker-vlees-2Als u kiest voor Beef Best, dan kiest u voor mals vlees met een heerlijke smaak. Dat is niet alleen te danken aan alle aandacht voor de dieren. Voor ’n goed stukje vlees is meer nodig.

Om te beginnen is de keuze voor het ras heel belangrijk. Als u Beef Best rundvlees eet, proeft u de fijne structuur van het vlees. Dat is de reden dat wij kiezen voor het Verbeterd Roodbonte ras, het Wit/Blauwe rund en de Blonde d’Aquitaine. Deze runderen hebben van zichzelf vlees met de befaamde fijne structuur. Ze zien er gespierd uit en zijn dan ook goed voor een flinke portie hoogwaardig vlees. Beef Best is dus vlees van rasecht vleesvee. De dieren groeien rustig en op een natuurlijke manier op. Ook dat is belangrijk voor de kwaliteit van het vlees.

Ook het voer dat de runderen krijgen is een smaakmaker. De runderen krijgen een zorgvuldig samengesteld menu, met onder meer gras, maïs, aardappels en gedroogde granen. Dankzij deze natuurlijke ingrediënten krijgt het vlees zijn volle smaak en malse structuur.

De kwaliteit van het vlees geven we dus veel aandacht van boer tot bord. De laatste schakel hebt u zelf in de hand: de bereiding van het vlees. Alleen met een goede bereiding benut u de kwaliteit en smaak van Beef Best ten volle. Maar hoe houdt u het vlees mals en smaakvol? Vraag uw slager eens om een paar tips. Hij zal u graag advies geven over de bereiding van Beef Best. Daar gaat u vast en zeker uw voordeel mee doen!